Noelias Dop

Igår var det dags att döpa Noelia. Vi var på plats i Lundby Gamla Kyrka som ligger ca 10-15 min gång från Sannegårdshamnen där vi bor. Kyrkan är byggd på 1300-talet, och är en relativt liten, men väldigt fin kyrka.

På plats hade vi familj, vänner, och såklart gudmor och gudfar. Simon Jönsson är gudfar (vänster på bilden), och Linnéa Casteborn är Noelias gudmor (höger på bilden). Totalt var vi 56 personer på dopet, och efter gudstjänsten i kyrkan så åkte vi till Brämaregårdens församling där vi hyrt en lokal för att äta en bit mat tillsammans.

Klänningen Noelia hade på sig har gått i flera generationer i Alexandras släkt, och är 114 år gammal! Fruktansvärt vacker, och väldigt kul att föra den fina traditionen vidare 🙂

Noelia var lugn det mesta av dopet, men tyckte inte riktigt om att få vatten hällt över huvudet och grät lite då 🙂 På församlingshemmet åt vi smörgåstårta, pratade högljutt, och avslutade med lite tårta och kaffe.

Vi vill tacka alla som tog sig tid för att komma på dopet, och såklart för alla fina presenter som vi öppnade igår när vi kom hem efter att ha städat klart lokalen. Vi är väldigt nöjda med dagen, och tacksamma för att ha en så snäll bebis som var lugn och snäll under hela dagen.

Här är även en bild på den fantastiska tårtan som vi fick beställd till oss, och som var en jordgubbsmousse och vanilj sensation. Riktigt fin var den också 🙂